Nyhet

Strategos Elegance är det senaste tillskott i sortimentet. Läs mer om den här!

Strategos Elegance

Strategos Superior

Trapphissar

Vi är ett rikstäckande och ledande företag för trapphissar

Vi är ett rikstäckande och ledande företag för trapphissar
MPR LIFTS är ett ledande och rikstäckande liftföretag för trapphissar med syfte att anpassa det svenska samhället för funktionsvarierade, i privat och offentlig miljö. Rätten till en bekväm och behaglig tillvaro för alla funktionshindrade är självklar. Med mer än 45 års kunskap och erfarenhet av trapphissar, kan vi erbjuda ett komplett produktsortiment av högsta kvalitet och bästa funktion.

45 års erfarenhet av trapphissar

Trappliftar för bostadsanpassning

En trapphiss är en stol som färdas på skenor längs en förutbestämd väg upp för trappor. Detta används vanligtvis av personer som inte kan gå upp och ner för trapporna utan hjälp eller för vuxna som har problem med trappor på grund av ålder. Trapphissar skiljer sig från hissar genom att de vanligtvis tar mindre plats och kan installeras i privata hem med enkelhet. Fördelarna är att det ger en ökad rörlighet, minskad trötthet samt frihet att kunna röra sig fritt i sitt eget hem.

MPR LIFTS har ett komplett sortiment av trapphissar som passar i alla miljöer, inomhus såväl som utomhus, samt vertikala trapphissar och stolliftar. 

Internationellt erkända produkter

MPR LIFTS internationella del har en omfattande export till c:a 50 länder där vi dagligen med våra trapphissar förflyttar människor i privat och offentlig miljö. Våra produkter har även vunnit internationell utmärkelse för design och funktion. MPR LIFTS är även medlem i det internationella liftförbundet EPSA.

Nivåskillnader - Vår utmaning

Vi tillverkar våra vertikala platforms liftar här i Arlöv. Se mer här.