Nyhet!

Strategos Elegance är det senaste tillskott i sortimentet. Läs mer om den här!

Strategos Elegance

Strategos Superior

Vi är ett rikstäckande och ledande företag för alla typer av liftar, vertikala plattforms liftar, trappliftar med stol eller plattform!

MPR LIFTS är ett ledande och rikstäckande liftföretag för vertikala platforms liftar, trappliftar m.m. vårt mål är att anpassa det svenska samhället för funktionsvarierade, i privat och offentlig miljö. Rätten till en bekväm och behaglig tillvaro för alla funktionsvarierade är en självklarhet. Med mer än 45 års kunskap och erfarenhet av trapphissar, kan vi erbjuda ett komplett produktsortiment av högsta kvalitet och bästa funktion.

              45 års erfarenhet av trapphissar

Liftar för bostadsanpassning

Är det svårt att ta sig runt i hemmet eller har du en funktionsvariation? Då kan du få hjälp av din kommun, genom att söka bidrag för att anpassa hemmet. Bidraget som du kan få syftar till att anpassa ditt hem så att du ska kunna bo kvar och göra din vardag enklade. Läs mer om bostadsanpassning.

Med hjälp av våra liftar kan din vardag och det svenska samhället bli mycket enklare och mer tillgängligt för alla. En trapplift är en stol som färdas på skenor längs en förutbestämd väg upp för trappor. Detta används vanligtvis av personer som inte kan gå upp och ner för trapporna utan hjälp eller för vuxna som har problem med trappor på grund av ålder. Trappliftar skiljer sig från hissar genom att de vanligtvis tar mindre plats och kan installeras i privata hem med enkelhet. Fördelarna är att det ger en ökad rörlighet, minskad trötthet samt frihet att kunna röra sig fritt i sitt eget hem.

MPR LIFTS har ett komplett sortiment av trappliftar som passar i alla miljöer, inomhus såväl som utomhus. 

 

Internationellt erkända produkter

MPR LIFTS har en omfattande export av egentillverkade vertikala plattformsliftar till c:a 50 länder. Där vi dagligen med våra vertikala plattformsliftar förflyttar människor i privat och offentlig miljö. Våra produkter har även vunnit internationell utmärkelse för design och funktion. MPR LIFTS är även medlem i det internationella liftförbundet EPSA.

Vi tillverkar våra liftar här i Arlöv. Se mer här

 
Nivåskillnader - Vår utmaning!